Monday, 3 October 2050

PROGRAM TURUN BERAT BADAN

Bismillah



Adakah anda sedang mencari cara untuk turun berat badan?

Anda ingin kurus dengan cara sihat?
Anda ingin turun berat dan maintain berat ideal?
Dah cuba macam-macam tapi masih gagal?

Adakah anda sekarang mempunyai masalah seperti ini?

- Rasa dah on track diet, tapi masih belum kurus?

- Tak pasti nak makan apa untuk kurus?
- Berat dah plateau atau stagnant?
- Semangat nak teruskan perjuangan kurus naik turun?
- Berat naik turun naik macam yo-yo?
- Perlukan seorang coach untuk monitor?
- Perlukan Sokongan dan motivasi?
- Nak tukarkan berat badan kepada wang tunai?

ANDA TIBA DI TEMPAT YANG BETUL!

Kami merupakan Coach Kurus Sepenuh Masa dan telah 9 tahun berpengalaman membantu ramai orang turunkan berat badan!

Berita baik untuk anda, kami sedang menganjurkan Program Turun Berat 30 Hari! Program ini telah membantu ramai orang mendapat hasil yang mereka inginkan dan mungkin akan membantu anda juga! :D




Apa yang anda akan dapat dari Program Kurus 30 Hari?

1. Pelan Pemakanan Peribadi
Nak makan apa setiap hari untuk kurus? Jemulah pusing pusing makan benda sama je. Apa lagi boleh makan sebenarnya? Kami akan berikan pada anda jadi anda boleh makan tanpa was was.

2. Nutrition Program
Kami pilih Produk Herbalife untuk melengkapkan keperluan nutrisi harian anda. Produk Herbalife adalah Produk Meal Replacement Terbaik di dunia dan akan memudahkan perjalanan turun berat anda (sumber : Euromonitor)

3. 1 to 1 coaching
Tak faham? Tak jelas? Nak tanya kenduri hari ni nak makan apa? Jangan risau boleh terus tanya coach! 

4. Group Coaching
Rasa lonely je nak diet sorang-sorang. Lemah semangat betul. Jangan risau, kami sediakan group coaching untuk peserta. 

5. Weight Loss Community
Bila down dan lemah semangat berada di kalangan mereka yang memandang rendah pada usaha anda, inilah kepentingan community. Mereka akan memberi semangat, sentiasa positif dan percaya yang anda pasti boleh! Walaupun orang lain tak percaya pada diri anda.

6. Cara Bagaimana Maintain Berat Selepas berjaya turun berat badan
Bila dah kurus nak buat apa? Berat naik balik tak ni? Macamana nak maintain ni? Yes, kami sediakan ilmu pengetahuan tentang ini juga. Kerana kami faham betapa susahnya nak turun berat tu!

7. Bimbingan bersenam dari rumah
Kami sediakan guide untuk bersenam dari rumah untuk memudahkan anda tetap bersenam walaupun sibuk.

8. Hadiah wang tunai untuk top 10
Jika anda mencapai top 10, anda berpeluang dapat wang tunai. Jika tak top 10 pun anda tetap kurus. Win-win!

9. Bimbingan, tips, guide sepenuhnya dari coach sendiri
Yes. Kami sedia membimbing anda dari awal sehinggalah anda mendapat hasil yang anda inginkan! Kami akan dedahkan semua rahsia untuk turun berat badan tanpa perlu risau badan naik balik, dan anda masih boleh enjoy makan! ( We love to eat! :D )


KENAPA GUNA PRODUK HERBALIFE?


Soalan 1 : Kena guna Herbalife ke? Saya tak nak guna produk. Saya nak kurus sendiri
Jawapan : Sebenarnya tak semestinya cara kurus sendiri tu terbaik.

Penggunaan produk Herbalife sebenarnya akan memudahkan anda. Kosnya pun jika dikira-kira dengan semua nutrisi yang anda dapat sebenarnya sama je dengan sediakan makanan di rumah sendiri. Nak beli segala sayuran dan barang yang nutrisinya sama dengan herbalife? Pasti lebih mahal!

Produk Herbalife sudah cukup semua nutrisi yang badan anda perlukan dengan kalori yang rendah! Jadi akan anda akan mendapat semua yang badan anda perlukan tanpa perlu risau tentang terlebih kalori. 

Tak perlu risau terlebih kalori.
Tak perlu risau nak masak apa.
Tak perlu risau tersilap kira kalori.
Tak payah pening setiap hari. 

Tak perlu nak stress, kalau terlebih makan sikit terus berat tak turun. Penat je! 

Jimat Masa, tenaga, dan duit!

Soalan 2 : Tak nak guna produk sebab taknak depend kat produk.
Jawapan : Anda sebenarnya tak depend kat apa-apa pun kalau guna Herbalife sebab Herbalife ni bebas kimia dan Herbalife ni bukan ubat.

Produk Herbalife ni 100% semulajadi sama seperti makanan di pasaran. Herbalife juga dikategorikan sebagai makanan, bukan ubat kurus! 

Bagaimana anda makan nasi setiap hari, samalah seperti kalau anda mengambil produk herbalife setiap hari. Kita memang perlu makan kan? Cuma kita kena pilih untuk makan apa.

Soalan 3 : Herbalife ada side effect tak?
Jawapan : Ada! Kulit cantik, badan shaping, rasa sedap badan dan bertenaga! 

Soalan 4 : Selamat tak untuk orang pregnant?
Jawapan : InshaAllah.. Selagi boleh makan nasi, selagi tu boleh makan Herbalife. Boleh bincang lanjut dengan coach.



Kenapa Herbalife ni Meal Replacement Yang Terbaik?

Disokong Sains
Jutaan pengguna yang berpuas hati telah berjaya menurunkan berat badan dengan produk Herbalife yang telah dibuat berasaskan formula dan kajian saintifik oleh para saintis di makmal terkemuka.

Gantian Makanan
Dengan kandungan nutrisi seimbang, sedap dan kalori yang rendah, ianya memang sesuai dijadikan makanan gantian harian anda!

Kaya dengan Protein
Protein membantu anda untuk mengawal rasa lapar, shaping badan, dan meningkatkan metabolisme sekaligus mempercepatkan anda turun berat badan.

Rendah Kalori
90kal - 120kal! Tak perlu pening-pening tolak tambah kalori, kerana shake Herbalife rendah kalori! 

Mudah dan Cepat Disediakan!
Anda tak perlu pening-pening shopping dan plan makanan sihat kerana Herbalife dah lakukan itu untuk anda. Semua nutrient asas yang anda perlukan sudah tersiap sedia di dalam shake anda. Anda hanya perlu pilih perisa kegemaran anda dan bersedia untuk kurus! - Chocolate - Cappucino - Strawberry - Vanilla - Tropical fruit - Cookies n Cream!






BETUL KE PROGRAM KURUS 30 HARI DENGAN HERBALIFE NI BERKESAN?


Coach sendiri menggunakan produk Herbalife, dan kami membuktikan bahawa kami berjaya mengekalkan berat ideal selepas 9 tahun walaupun selepas berkahwin dan beranak tiga. 

*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 


*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 



Tadi cerita kami. 
Sekarang kita tengok pula cerita mereka yang telah bantu untuk turunkan berat badan.




*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 

 *Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 

 *Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 

 *Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 

 *Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 

*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 


 *Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 


*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 

*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 
*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 


NAK START PROGRAM DENGAN KAMI?
Whatsapp ke 0138898959 sekarang!

Testimoni Lagi..


"Herbalife ni memang favorite breakfast replacement saya. Senang nak sediakan lepas tu rasa kenyang je sampai lunch. Masa bulan puasa pulak, memang sahur terbaik bagi saya! Dengan Herbalife ni senang nak turun berat badan kalau buat betul betul!"* - Ifa, Puchong


"Herbalife has been my awesome healthy breakfast and meal replacement! Dah bertahun memang consistent herbalife shake ni sebagai breakfast, disebabkan saya sibuk membantu sangat ambil herbalife ni! Herbalife dah bantu saya turun berat badan, masa nak kahwin, masa nak conceive anak kedua, dan lepas bersalin! Paling best part SHAPING! Walaupun saya tak turun banyak, tapi badan shaping sangat!
👍🏻👍🏻💕💕. Never gonna need another meal replacement insyaaAllah"* - Dr Sakinah, KL


"With Musab as my coach, I managed to get a good composition of what my body consists of and what my body needs. I know my body fat percentage and with Musab’s help I knew how to bring it down. By taking Herbalife formula 1 and with Musab’s persistence guidance I now have the motivation to achieve my final goal."* - Ahsan, KL


"Mula-mula join program untuk kesihatan badan je, umur dah 60 ni takdelah rasa nak kurus sangat, tapi tak sangka boleh turun 8kg. Pemakanan lebih terjaga lepas join program kurus dengan Coach AinMusab. Sekarang nak naik tangga pun lutut dah sakit lagi. Alhamdulillah rasa seronok sangat!"* - Maria, KL


"Herbalife membantu saya untuk improve gayahidup dan mempunyai diet yang lebih teratur. Kini saya lebih mudah memilih makanan sihat dan bersenam kerana lebih memahami badan dan gaya hidup sihat. Jadual harian yang sangat padat menjadi lebih mudah dan seronok selepas mengambil Herbalife sebagai sarapan setiap pagi!"* - Shikin, KL

"Dulu diet sendiri tak kurus-kurus, dahlah tak boleh makan macam-macam. Tapi dengan nutrisi dari produk herbalife, berat saya boleh turun tanpa perlu berlapar! Nak cheat day pun boleh, berat tetap turun! Enjoy sangat diet macam ni!"* - Ika, KL

*Hasil produk tidak tipikal, keputusan individu mungkin berbeza 


Jangan fikir terlalu lama. 
Anda takkan kehilangan apa-apa kecuali lebihan berat badan. Buat keputusan dan hubungi kami hari ini.

Sedia nak bermula?
Whatsapp ke 0138898959 sekarang!